Muratti, Pegasus` dan Kampus Klinik Hizmeti hakkında demiş ki:
Eski bir pegasus çalışanı olarak iyi bilirim. pegasus personeline sahip çıkar. Bizim zamanımızda bu kadar sahip çıkmıyordu tabi ama, şimdikilerden duyuşum pegasus gayet memnun ediyor çalışanı. hem maddi hem manevi. tek dezavantaj, çok çalıştırıyor.
Seyfettin, Antalya Kalkışlı Pegasus Uçuşları hakkında demiş ki:
Antalya` dan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanına Pegasus firmasının Mayıs ayındaki uçuşlar çok ekonomik. İnsanın işi olmasa da gidesi geliyor.
Havayoluyla yolculuğun herkesin hakkı olduğuna inanan Pegasus, tedarikçileri ve iş ortakları ile birlikte, yani hep birlikte bu düşünce için çalışan yenilikçi, akılcı, ilkeli ve sorumlu yaklaşımı ile bölgesinde lider ekonomik havayolu olmayı hedefleyen bir havayolu firmasıdır.
Uçuş ağını genişletmeye devam eden Pegasus Hava Yolları, 14 Nisan’dan itibaren Kırım’ın kültür merkezlerinden olan, dünyaca ünlü sanatçı ve müzisyenleri yetiştirmesiyle bilinen Ukrayna’nın Simferopol şehrine haftanın dört günü 39.99 Euro’dan başlayan fiyatlarla uçmaya başlıyor.
Pegasus Hava Yolları, Türkiye’de “Kurumsal Sağlık Yönetimi”nin ilk uygulaması olan Kampüs Klinik’i hizmete açtı. Özel bir hastane ile işbirliği yapan Pegasus, tüm çalışanlarının ve ailelerinin sağlığını güvence altına alıyor