Recomendações de apostas para a Copa do Mundo

Biblioteca

Seja um dos 28 apoiadores do Ludopédio e faça parte desse time! APOIAR AGORA
ISBN 9788492758821

Barça, 110 anys fent història

Resumen

La història del millor club del món

De Gamper a Messi, de la Bonanova al Camp Nou. Més de 110 anys d’història en blau i grana explicada per periodistes i historiadors de reconegut prestigi.

La història del Futbol Club Barcelona des dels inicis fins a l’actualitat en un sol volum, una obra imprescindible i, des de fa anys, reclamada pel soci i seguidor del Barça. Estructurat en dotze capítols, el llibre narra la cronologia de l’entitat exposant, amb tot rigor i amb les aportacions més novedoses que els investigadors han realitzat en els darrers anys, els aspectes claus per entendre la trajectòria esportiva i la transcendència social del club. Un llibre absolutament actualitzat que permetrà també recordar els grans èxits de l’any 2009. Amb nombroses fotografies inèdites i estadístiques històriques en un annex documental.

Juntament amb el relat principal de cada època, en cada capítol s’inclouen inserts especials on s’amplien aspectes complementaris per entendre la història del Barça.

El llibre fa un recorregut pels orígens de l’entitat fins a la consolidació del club; la primera edat d’or als anys vint; del lema “esport i ciutadania” durant la República al futbol en guerra; de la salvació del club als nous èxits; Kubala i la construcció del Camp Nou; els difícils anys seixanta; l’impacte de Johan Cruyff i la transició cap a la democràcia; de Basilea al motí de l’Hesperia; el Dream Team i la primera Copa d’Europa; la celebració d’un club centenari fins a l’època actual, amb els majors èxits de la història, i la consolidació com més que un club al món.

Coedició amb el FC Barcelona.

Referência

MARTíNEZ, Jordi Finestres; SABATé, Josep Maria Solé i; MARTí, Xavier Pujades; ONIEVA, Antoni Bassas. Barça, 110 anys fent història. Barcelona: Angle Editorial, 2010.
Cadastre-se para receber novidades
〖Apostas Esportivas 〗〖CAÇA-NIQUEL 〗〖Jogos de azar online 〗〖Placar de futebol jogos de hoje 〗〖Melhor Bookmaker brasileiro 〗〖Dinheiro de Poker Online Grátis 〗〖Apostas de futebol ao vivo 〗〖AFUN - Melhor site de apostas〗〖Apostas Copa do Mundo 〗〖Apostas desportivas online 〗〖Probabilidades 〗〖Prévia de apostas de futebol 〗〖Melhor Bookmaker brasileiro 〗〖Apostas ao vivo 〗〖Apostas na Internet de futebol 〗〖jogo de apostas de futebol 〗〖Futebol Ao Vivo Online 〗〖Jogo do galo 〗〖Aposta esportiva 〗〖AFUN - Plataforma de apostas esportivas〗〖Aplicações para fazer dinheiro 〗〖Dinheiro de Poker Online Grátis 〗〖AFUN〗〖Futebol Interior: O maior portal do Poker Online com Dinheiro Real brasileiro!〗〖Apostas Esportivas 〗〖Brasileiro Série A 〗〖Como jogar blackjack 〗〖Sportsbet Brasil 〗〖Jogos de roleta grátis 〗〖Dicas de apostas para a Copa do Mundo 〗